HOTLINE : +62 856 1594 662 EMAIL : fiestacanopy@gmail.com :
My Blog
SHARE :

ανάκτηση και φροντίδα

31
03/2023
Kategori : Uncategorized

Author : admin


ανάκτηση και φροντίδα

Το άτομο θα βρεθεί στη συνέχεια στην πλάτη του και θα τοποθετήσει τα πόδια του σε συνδετήρες. Ο γιατρός θα εισάγει ένα speculum στον κόλπο. Ένα speculum είναι μια μικρή μεταλλική συσκευή που ανοίγει τον κόλπο, επιτρέποντας στον γιατρό να εξετάσει τον κόλπο και τον τράχηλο.

Ορισμένες διαδικασίες περιλαμβάνουν τη χρήση ενός κολποσκοπίου, η οποία μεγεθύνει τους ιστούς μέσα στον κόλπο και τον τράχηλο για να βοηθήσει έναν γιατρό να δει καλύτερα.

Περιστασιακά, ένας γιατρός μπορεί επίσης να εφαρμόσει μια λύση ξιδιού στον τράχηλο. Αυτό μπορεί να κάνει τους μη φυσιολογικούς ιστούς πιο ορατοί. Μπορεί να προκαλέσει μια αίσθηση τσούξιμο στην περιοχή, αλλά δεν πρέπει να είναι οδυνηρή.

Μετά από αυτό το παρασκεύασμα, ο γιατρός θα εισαγάγει τη συσκευή βρόχου μέσω του κόλπου για να φτάσει στον τράχηλο. Θα εξαγάγουν μη φυσιολογικά κύτταρα με την απαλή απόξεση της επιφάνειας του τραχήλου. Ένα ή δύο περάσματα του βρόχου θα πρέπει να είναι επαρκή για την εξαγωγή ενός δείγματος.

Είναι δυνατόν η διαδικασία να προκαλέσει συναισθήματα λιποθυμίας. Εάν συμβεί αυτό, είναι σημαντικό να ενημερώσετε τον γιατρό και να παραμείνετε ήρεμοι και ακίνητοι. Οι ξαφνικές κινήσεις μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω επιπλοκές.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, ένα άτομο πρέπει να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά. Ο γιατρός θα στείλει τα δείγματα σε εργαστήριο για δοκιμές.

ανάκτηση και μετά από φροντίδα

Μπορεί να χρειαστούν αρκετές εβδομάδες για να ανακάμψει πλήρως από ένα LEEP. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ένα άτομο μπορεί να βιώσει κάποια αιμορραγία, αποχρωματισμένη εκκένωση και ήπια κοιλιακή κράμπα.

Η φαρμακευτική αγωγή για τον πόνο, όπως η ιβουπροφαίνη, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κοιλιακής δυσφορίας. Εάν η κράμπα γίνει σοβαρή, επικοινωνήστε αμέσως με έναν γιατρό.

Μπορεί να υπάρξει κάποια αιμορραγία κατά τη διάρκεια ενός LEEP, αλλά ο γιατρός θα καταιγίσει την περιοχή για να σφραγίσει τυχόν σπασμένα αιμοφόρα αγγεία και να μειώσει την πιθανότητα ουσιαστικής αιμορραγίας. Μπορούν επίσης να εφαρμόσουν μια πάστα για να αποτρέψουν την αιμορραγία.

Κάποια αιμορραγία μπορεί, ωστόσο, να εμφανιστούν για έως και 2 εβδομάδες μετά τη διαδικασία. Εάν ένα άτομο βιώσει βαριά αιμορραγία, θα πρέπει να επικοινωνήσουν αμέσως με έναν γιατρό.

Ο γιατρός συνήθως συμβουλεύει να μην θέτει οτιδήποτε στον κόλπο, συμπεριλαμβανομένων ταμπόν, για τις πρώτες εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης, αποφύγετε έντονη δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης.

Θα είναι απαραίτητες αρκετές επισκέψεις παρακολούθησης, ώστε ο γιατρός να μπορεί να παρακολουθεί τη θεραπεία.

παρενέργειες και κινδύνους

Ένα LEEP είναι μια πολύ ασφαλής διαδικασία. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να βιώσουν ήπια κοιλιακές κράμπες και αιμορραγία κατά τη διάρκεια της ανάκαμψης.

Σε σπάνιες περιπτώσεις, άλλοι κίνδυνοι περιλαμβάνουν:

 • μόλυνση
 • ουλές του τραχήλου της τράπεζας
 • Μια πρόωρη γέννηση
 • Η γέννηση ενός υποβαθμισμένου μωρού

Μερικοί παράγοντες μπορούν να περιπλέξουν ένα leep, συμπεριλαμβανομένων:

 • Εγκυμοσύνη
 • Εμμηνία
 • φλεγμονή γύρω από τον τράχηλο

Είναι απαραίτητο να ενημερωθεί ο γιατρός για οποιονδήποτε από αυτούς τους παράγοντες πριν υποβληθεί στη διαδικασία.

takeaway

Ένα LEEP είναι χρήσιμο για τον έλεγχο και τη θεραπεία του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας. Η διαδικασία είναι σχετικά γρήγορη και ανώδυνη.

Η ανάκτηση μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες και ένα άτομο μπορεί να βιώσει κάποια δυσφορία. Οι σοβαρές επιπλοκές είναι σπάνιες.

Η λήψη των αποτελεσμάτων από ένα LEEP μπορεί να βοηθήσει ένα άτομο και ο γιατρός του να λάβει τεκμηριωμένη απόφαση για τα επόμενα βήματα.

 • Καρκίνος/Ογκολογία
 • Εμβόλιο καρκίνου του τραχήλου της μήτρας/HPV
 • Εγκυμοσύνη/Μαιευτική

Τα θραύσματα βακτηρίων που απομένουν μπορεί να επεκτείνουν τα συμπτώματα της νόσου Lyme

 • Μια νέα μελέτη διαπιστώνει ότι τα νεκρά, αριστερά-συμπεριφορικά κομμάτια των βακτηρίων που προκαλούν ασθένεια Lyme μπορεί να είναι ο ένοχος.
 • Η έρευνα δείχνει ότι αυτά τα μη βιώσιμα θραύσματα προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη νευρολογική και μυοσκελετική φλεγμονή από τα ζωντανά βακτήρια.
 • Ελπίζουμε ότι η μελλοντική θεραπεία μπορεί να εξουδετερώσει ή να καθαρίσει αυτά τα παρατεταμένα θραύσματα.
 • Ένα σχήμα 2 έως 4 εβδομάδων των στοματικών αντιβιοτικών θεραπεύει τη νόσο Lyme για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, για μερικούς, τα συμπτώματα παραμένουν για μήνες. Μεταξύ αυτών των συμπτωμάτων είναι η γνωστική δυσλειτουργία – η δυσκολία σκέψης – και ο μυοσκελετικός πόνος.

  Μια νέα μελέτη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Tulane, στη Νέα Ορλεάνη, έχει ανακαλύψει ποιος μπορεί να είναι ο λόγος.

  Μετά τα αντιβιοτικά έχουν αντιμετωπίσει τα βακτηρίδια που είναι υπεύθυνα για τη νόσο Lyme, τα νεκρά θραύσματα παραμένουν πίσω και αυτά προκαλούν φλεγμονή στο κεντρικό και περιφερειακό νευρικό σύστημα.

  Συγγραφέας μελέτης Dr. Geetha Parthasarathy, βοηθός καθηγητή μικροβιολογίας και ανοσολογίας στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας του Πανεπιστημίου Tulane, εξηγεί:

  “Καθώς η νευροφλεγμονή είναι η βάση πολλών νευρολογικών διαταραχών, Η παρατεταμένη φλεγμονή στον εγκέφαλο λόγω αυτών των ανεπίλυτων θραυσμάτων μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμες συνέπειες για την υγεία. ”

  Ο Δρ Michal Křupka, του Πανεπιστημίου Palacký Olomouc, στην Τσεχία – που δεν συμμετείχε στη μελέτη – δήλωσε στο Medical News σήμερα: “Η υπερβολική ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού συστήματος πιστεύεται ότι παίζει ρόλο σε αυτή την περίπτωση, αντί της ίδιας της λοίμωξης. ”

  Σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο MNT, ο Δρ Parthasarathy έγραψε:

  “Στην ουσία, αν ένα ζωντανό βακτήριο είναι σαν μια γεμάτη βαλίτσα, τότε τα νεκρά βακτηριακά συντρίμμια είναι σαν το περιεχόμενό του, καλύπτοντας μια μεγαλύτερη περιοχή, που διεγείρει περισσότερα κύτταρα για την απελευθέρωση περισσότερων φλεγμονωδών μεσολαβητών. ”

  Η μελέτη έχει δημοσιευθεί σε επιστημονικές εκθέσεις.

  ίχνη του συνδρόμου νόσου μετά τη θεραπεία Lyme

  Σύμφωνα με τη μελέτη, το 10-35% των ατόμων με νόσος Lyme αναπτύσσουν τελικά το σύνδρομο μετά τη θεραπεία Lyme Disease (PTLDs).

  Στις σαρώσεις εγκεφάλου PET ατόμων με PTLD, άλλοι ερευνητές έχουν εντοπίσει σημάδια ενεργοποίησης της γλοίας πολλούς μήνες μετά τη θεραπεία, υποδηλώνοντας την επίμονη νευροφλεγμονή. Τα γλοιακά κύτταρα είναι τύποι εγκεφαλικών κυττάρων. Παίζουν έναν αριθμό υποστηρικτικών ρόλων για τους νευρώνες.

  Ο τύπος των βακτηρίων που προκαλούν ασθένεια Lyme είναι Borrelia burgdorferi.

  Για τη μελέτη αυτή, οι ερευνητές ανέλυσαν την επίδραση του Defritus του B. burgdorferi στους εγκεφάλους των μακάκων rhesus που είχαν εκτεθεί σε προσωρινά θραύσματα των βακτηρίων. Η υπερήχηση περιλαμβάνει τη χρήση δονήσεων υπερήχων για τη διάλυση των κυττάρων.

  Ειδικότερα, η ομάδα διερεύνησε τις επιδράσεις αυτών των θραυσμάτων στον μετωπιαίο φλοιό και τα γαγγάνια της ραχιαίας ρίζας των πιθήκων.

  Εκπληκτικά, η φλεγμονή των γλοίων σε αυτές τις περιοχές ήταν αρκετές φορές πιο έντονη από ό, τι σε μακάκους που είχαν εκτεθεί σε ζωντανό B. Burgdorferi. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ήταν σημαντικά πιο διαδεδομένο στον μετωπιαίο φλοιό από ό, τι στο γαγγλείο της ραχιαίας ρίζας.

  Οι ερευνητές έδειξαν ότι τα θραύσματα B. burgdorferi είχαν ως αποτέλεσμα τον κυτταρικό θάνατο των νευρώνων.

  Εικαζτούν ότι τα βακτήρια που διασπώνται από τα αντιβιοτικά απελευθερώνουν “πολλαπλά προσδέματα, όπως λιποπρωτεΐνες, μαστίγια, DNA, RNA και άλλα” σε υψηλότερες ποσότητες από τα ζωντανά βακτήρια.

  μετά τη μόλυνση Havoc

  Σε κάποιον με ασθένεια Lyme, ο B. burgdorferi εισέρχεται στο σώμα μέσω ενός τσιμπούρι. Μπορεί να προκαλέσει ένα χαρακτηριστικό εξάνθημα των ταύρων, ακολουθούμενη από πονοκέφαλο, πυρετό και κακουχία, μετά τα οποία τα βακτήρια διαδίδονται σε άλλα όργανα.

  “Τα θραύσματα δεν χρειάζεται να ταξιδεύουν στον εγκέφαλο”, δήλωσε ο Δρ Křupka. “Θα ήταν πιθανώς μέρη βακτηρίων που εισήλθαν στον εγκέφαλο κατά τη διάρκεια της οξείας νευρώσεως και [που] μπορεί να παραμείνουν ακόμη και μετά από θεραπεία με αντιβιοτικά. Αυτά τα υπολείμματα θα μπορούσαν στη συνέχεια να προκαλέσουν χρόνια φλεγμονώδη αντίδραση. ”

  Ο Δρ Parthasarathy σχεδιάζει περαιτέρω έρευνα για την αναποτελεσματική εκκαθάριση από τα βακτηριακά θραύσματα. Προτίθεται επίσης να διερευνήσει νέες αντιφλεγμονώδεις στρατηγικές για τον B. Burgdorferi.

  • μολυσματικές ασθένειες/βακτηρίδια/ιοί
  • Νευρολογία/νευροεπιστήμη
  • Πόνος/αναισθησία

  Τα όσπρια μπορεί να μειώσουν τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2

  Ο διαβήτης τύπου 2 είναι μια σοβαρή ανησυχία για την υγεία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον κόσμο. Οι νέες έρευνες δείχνουν ότι η υψηλή κατανάλωση όσπρων μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου.

  Η οικογένεια των οσπρίων αποτελείται από φυτά όπως η αλφάλφα, το τριφύλλι, τα μπιζέλια, τα φιστίκια, οι σόγια, τα ρεβίθια, οι φακές και διάφορα είδη φασολιών.

  Ως ομάδα τροφίμων, πιστεύεται ότι είναι ιδιαίτερα θρεπτικά και υγιεινά. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι ότι περιέχουν υψηλό επίπεδο βιταμινών Β, που βοηθούν το σώμα να κάνει ενέργεια και να ρυθμίσει το μεταβολισμό του.

  Επιπλέον, τα όσπρια είναι υψηλά σε ίνες και περιέχουν μέταλλα όπως ασβέστιο, μαγνήσιο και κάλιο. Περιλαμβάνουν επίσης μια ποικιλία από λεγόμενα φυτοχημικά-βιοδραστικά ενώσεις που βελτιώνουν περαιτέρω το μεταβολισμό του σώματος και έχουν προταθεί να προστατεύουν από καρδιακές παθήσεις και διαβήτη.

  Τέλος, τα όσπρια θεωρούνται επίσης ότι είναι ένα “χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη τροφίμων”, πράγμα που σημαίνει ότι τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα αυξάνονται πολύ αργά μετά την κατανάλωσή τους.

  Για να ενημερωθούν οι άνθρωποι για τα πολλά οφέλη για την υγεία των όσπριων, το έτος 2016 έχει δηλωθεί το διεθνές έτος παλμών από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών. Οι παλμοί είναι μια υποομάδα των οσπρίων.

  Λόγω των διαφόρων οφελών για την υγεία τους, έχει προταθεί ότι τα όσπρια προστατεύουν από την έναρξη του διαβήτη τύπου 2 – μια σοβαρή ασθένεια που επηρεάζει περίπου 29 εκατομμύρια ανθρώπους στις ΗΠΑ και περισσότερους από 400 εκατομμύρια ενήλικες παγκοσμίως. Ωστόσο, πραγματοποιήθηκαν ελάχιστες έρευνες για να δοκιμαστεί αυτή η υπόθεση.

  Επομένως, ερευνητές από τη μονάδα της ανθρώπινης διατροφής στο Universitat Rovira I Virgili στην Tarragona της Ισπανίας, μαζί με άλλους ερευνητές από τη μελέτη Prevención Con Dieta Mediterránea (Predimed) Η κατανάλωση και ο κίνδυνος ανάπτυξης διαβήτη τύπου 2 σε άτομα με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων.

  Η μελέτη αναλύει επίσης τις επιδράσεις υποκαταστάσεων τροφίμων πλούσια σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες με όσπρια και τα ευρήματα δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Clinical Nutrition.

  Η υψηλή πρόσληψη φακών μειώνει τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2 κατά 33 %

  Η ομάδα διερεύνησε 3.349 συμμετέχοντες στη μελέτη που δεν είχε διαβήτη τύπου 2 στην αρχή της μελέτης. Οι ερευνητές συγκέντρωσαν πληροφορίες για τη διατροφή τους κατά την έναρξη της μελέτης και κάθε χρόνο καθ ‘όλη τη διάρκεια της μέσης περιόδου παρακολούθησης των 4,3 ετών.

  Τα άτομα με χαμηλότερη σωρευτική κατανάλωση όσπρων είχαν περίπου 1,5 εβδομαδιαίες μερίδες 60 γραμμάρια ωμά όσπρια ή 12,73 γραμμάρια την ημέρα. Μια υψηλότερη κατανάλωση όσων ορίστηκε ως 28,75 ημερήσιες γραμμάρια όσπρια ή το ισοδύναμο των 3,35 μερίδων την εβδομάδα.

  Χρησιμοποιώντας μοντέλα παλινδρόμησης Cox, οι ερευνητές ανέλυσαν τη συσχέτιση μεταξύ της επίπτωσης του διαβήτη τύπου 2 και της μέσης κατανάλωσης όσπρων όπως φακές, ρεβίθια, ξηρά φασόλια και φρέσκα μπιζέλια.

  Συνολικά, κατά τη διάρκεια της περιόδου παρακολούθησης, η ομάδα εντόπισε 266 νέες περιπτώσεις διαβήτη τύπου 2.

  Η μελέτη αποκάλυψε ότι εκείνοι με υψηλότερη πρόσληψη όσπρων ήταν κατά 35 % λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν διαβήτη τύπου 2 από τους ομολόγους τους που κατανάλωναν μικρότερη ποσότητα όσπρια. Από όλα τα όσπρια που μελετήθηκαν, οι φακές είχαν την ισχυρότερη συσχέτιση με χαμηλό κίνδυνο διαβήτη τύπου 2.

  Στην πραγματικότητα, τα άτομα με υψηλή κατανάλωση φακών (που ορίζονται ως σχεδόν μία εβδομαδιαία εξυπηρέτηση) ήταν 33 % λιγότερο πιθανό να αναπτύξουν διαβήτη σε σύγκριση με τους ομολόγους τους χαμηλής κατανάλωσης-δηλαδή τους συμμετέχοντες που είχαν λιγότερο από Μισή εξυπηρέτηση ανά εβδομάδα.

  Επιπλέον, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η αντικατάσταση μισού ημερήσιου εξυπηρέτησης τροφίμων πλούσιων σε πρωτεΐνες και υδατάνθρακες- συμπεριλαμβανομένου του ψωμιού, των αυγών, του ρύζι ή των πατάτας- με ισοδύναμη μείωση των όσπρων που συσχετίζονται επίσης με μειωμένο κίνδυνο Διαβήτης.

  Οι συγγραφείς καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι:

  “Μια συχνή κατανάλωση όσπρων, ιδιαίτερα φακών, στο πλαίσιο μιας μεσογειακής διατροφής, μπορεί να προσφέρει οφέλη για την πρόληψη του διαβήτη τύπου 2 σε ηλικιωμένους ενήλικες στο υψηλό καρδιαγγειακός κίνδυνος. ”

  Μάθετε πώς μια υγιεινή χορτοφαγική διατροφή θα μπορούσε να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο διαβήτη τύπου 2.

  • Τύπος 2
  • Καρδιακή νόσο
  • Διατροφή/δίαιτα

  Λιγότερο ύπνο, περισσότερο φαγητό και ποτό;

  Ο ύπνος λιγότερο από 7 ώρες τη νύχτα μπορεί να σημαίνει ότι οι άνθρωποι τρώνε και πίνουν περισσότερο, συμβάλλοντας στην παχυσαρκία, λέει η έρευνα που δημοσιεύεται στο American Journal of Health Promotion.

  Η συσχέτιση μεταξύ μικρού ύπνου και παχυσαρκίας είναι ήδη γνωστή, αλλά η παρούσα μελέτη επικεντρώνεται σε μια νέα πτυχή της συσχέτισης μεταξύ του ύπνου και της παχυσαρκίας: αν ο σύντομος ύπνος συνδέεται με περισσότερο χρόνο που δαπανάται σε δευτερεύουσα κατανάλωση ή κατανάλωση.

  “Δευτερεύουσα κατανάλωση και κατανάλωση αλκοόλ” αναφέρεται στην κατανάλωση ή την κατανάλωση ποτών εκτός από το νερό, όπως τα ζαχαρούχα γλυκά ποτά, ενώ κυρίως ασχολούνται με μια άλλη δραστηριότητα, όπως η παρακολούθηση της τηλεόρασης.

  Ο Δρ Gabriel S. Tajeu, του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα, του Τμήματος Επιδημιολογίας του Μπέρμιγχαμ (UAB) και οι συνάδελφοί του μελέτησαν στοιχεία από 28.150 Αμερικανούς ενήλικες, εκ των οποίων το 55,8% ήταν γυναίκες, ηλικίας 21-65 ετών , ο οποίος συμμετείχε στην αμερικανική έρευνα χρήσης μεταξύ 2006-08.

  Οι σύντομοι στρωτήρες συμμετέχουν σε δευτερεύουσα κατανάλωση και κατανάλωση αλκοόλ

  Οι ερευνητές αξιολόγησαν το χρόνο που δαπανάται για τη δευτερεύουσα κατανάλωση και το ποτό, καθώς και την πρωτοβάθμια κατανάλωση και ποτό, με διάρκεια ύπνου ως κύρια ανεξάρτητη μεταβλητή.

  έλαβαν επίσης υπόψη πολλαπλές μεταβλητές όπως η φυλή και το φύλο, οι κοινωνικοοικονομικοί παράγοντες και η χρήση του χρόνου τις καθημερινές έναντι των Σαββατοκύριακων, προκειμένου να προσδιοριστεί η συσχέτιση των μικρών συμπεριφορών ύπνου και κατανάλωσης και κατανάλωσης. Ο “κανονικός ύπνος” θεωρήθηκε ότι ήταν μεταξύ 7-8 ωρών.

  Όσοι ανέφεραν σύντομο ύπνο ασχολούνταν επίσης με δευτερεύουσα κατανάλωση για επιπλέον 8,7 λεπτά την ημέρα, καθώς και επιπλέον 28,6 λεπτά ημερησίως της δευτερεύουσας κατανάλωσης τις καθημερινές και 31,28 λεπτά τα σαββατοκύριακα.

  Άλλοι δεσμοί μεταξύ της παχυσαρκίας και της έλλειψης ύπνου εστιάζουν στα προβλήματα αναπνοής και την ορμονική ανισορροπία.

  Το αμερικανικό Εθνικό Ίδρυμα ύπνου περιγράφει την άπνοια ύπνου, μια κατάσταση αναπνοής που έχει διαταραχθεί στον ύπνο, ως μέρος ενός φαύλου κύκλου. Περίπου 18 εκατομμύρια Αμερικανοί, λένε, έχουν την κατάσταση, η οποία συχνά συνδέεται με το υπερβολικό βάρος, επειδή ένα άτομο κερδίζει βάρος στην περιοχή του κορμού και του λαιμού, υποφέρει η αναπνευστική λειτουργία. Το αποτέλεσμα είναι η υπνηλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθιστώντας πιο δύσκολο την άσκηση.

  Άλλες μελέτες έχουν δείξει ότι η οικοδόμηση ενός χρέους ύπνου σε λίγες μέρες μπορεί να βλάψει τον μεταβολισμό και να διαταράξει τα επίπεδα ορμονών. Μελέτες που περιορίζουν τον ύπνο των υγιεινών νεαρών ενηλίκων για μερικές νύχτες έχουν δείξει ότι η ικανότητα του σώματος να επεξεργάζεται τη γλυκόζη στο αίμα μειώνεται σε ορισμένες περιπτώσεις στο επίπεδο του διαβήτη.

  Οι υγιείς ενήλικες που έχουν κατά μέσο όρο 6,5 ώρες ύπνου ή λιγότερο έχουν αποδειχθεί ότι βιώνουν ορμονικές αλλαγές που θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μελλοντικό τους σωματικό βάρος και να βλάψουν τη μακροπρόθεσμη υγεία τους. Για να εξομαλυνθούν τα επίπεδα σακχάρου τους, θα πρέπει να κάνουν 30% περισσότερη ινσουλίνη από τους κανονικούς στρωτήρες. Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ακόμη υπέρβαρο, τα προφίλ αυτών των ατόμων προδιαθέτουν να γίνουν έτσι.

  Οι συγγραφείς της μελέτης καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι:

  “Ο σύντομος ύπνος συνδέεται με περισσότερο χρόνο που δαπανάται στη δευτεροβάθμια διατροφή και, ειδικότερα, τη δευτερεύουσα κατανάλωση. Αυτό ενδεχομένως υποδηλώνει ένα μονοπάτι από σύντομο ύπνο έως αυξημένη θερμιδική πρόσληψη με τη μορφή ποτών και αποσπασμένης διατροφής και επομένως πιθανό αυξημένο κίνδυνο παχυσαρκίας, αν και απαιτείται περισσότερη έρευνα ».

  Τα ιατρικά νέα σήμερα έχουν αναφέρει προηγουμένως σχετικά με τη σχέση μεταξύ έλλειψης ύπνου και παχυσαρκίας.

  • Διατροφή / διατροφή
  • Παχυσαρκία / απώλεια βάρους / γυμναστήριο
  • Διαταραχές ύπνου / ύπνου / αϋπνία

  Επιστολή από τον συντάκτη: Μια εβδομάδα πικρών αληθειών

  Τα ιατρικά νέα σήμερα στέκονται με όλους τους μαύρους ανθρώπους και όλους εκείνους που διαμαρτύρονται σήμερα σε όλη την Αμερική ενάντια στον συστηματικό ρατσισμό που έχει διεκδικήσει τη ζωή τόσων μαύρων ανθρώπων.

  Αυτή ήταν μια εβδομάδα πικρών αληθειών.

  Η αποστολή μας στο Medical News σήμερα είναι να καταστήσουμε τον κόσμο ισχυρότερο και πιο υγιεινό.

  Berita Lainnya